Hyppää pääsisältöön

Pöytävaraukset ja yksityistilaisuudet

Ned Kelly'stä voit varata klassisesti pöydän seurueellesi yökerhon puolelta, karaokehuoneesta tai terassilta. Pöytävaraus on täysin ilmainen. Ravintola Ned Kelly'sin kolmelta eri puolelta sekä kolmelta eri terassilta löytyy täydellisiä pöytäratkaisuja niin kaveriporukoillekin kuin isommille ryhmille.

Voit varata vaikka vain yhden 4hlön pöydän tai tilat 100 henkilölle. Tilat ovat täydelliset häille, polttareille, synttäreille, firman tyky- ja tyhy- päiville, teemabileisiin, pikkujouluihin ja muihin yksityistilaisuuksiin niin etkoille kuin jatkoille.

Meillä ei ole ollenkaan tilavuokraa! Ned Kelly'sin iloinen henkilökunta pitää huolen pöytävarauksista ja pöytätarjoiluista varmistaen viihtyvyytesi vuoden jokaisena viikonloppuna. Meillä ei tarvitse jonottaa!

Varaa pöytä tai yksityistilaisuus

Haluatko viettää ravintolaillan omassa porukassasi? Vai tarvitsetko yrityksellesi tai kaveriporukallesi sopivan kokoontumispaikan?

Henkilökunta pitää huolen että iltanne etenee sujuvasti! 

Yksityistilaisuuksiin sisältyy eteispalvelun (5€/hlö) hinnalla:
  • Yksityistilaisuus kello 18 - 21
  • Pöytä
  • Useampi pöytä sisältä tai terassilta
  • Erillinen oma tila ravintolasta
  • Tilavuokra 3 tunniksi
  • Karaoke
Ravintola Ned Kelly'stä voit varata myös kokonaisen osaston yksityiskäyttöön ravintolan aukioloaikoina tai niiden ulkopuolella. Yksityistilaisuuksia voi järjestää 50-150 henkilölle.

Ota yhteyttä sähköpostitse, soittamalla tai alla olevalla lomakkeella. , niin suunnittelemme kanssasi onnistuneen tilaisuuden!

p. 0456038993

Ravintolapäällikkö
Taili Harjula
taili.harjula@gmail.com